FRIVILLIGE

 

Frivillighet hos oss på Sagene Seniorsenter

På Sagene Seniorsenter er frivillighet en kjempe stor ressurs med mange mennesker som legger ned en enorm innsats hver dag – som kafèverter, resepsjonister, matombringere, gartnere, vaktmestere, datalærere, håndarbeidere, bingoassistenter, gruppeledere og mye mer.

Som frivillig er du med i et sosialt og hyggelig miljø, og utfører arbeid tilpasset deg og dine ønsker. Vi arrangerer frivilligturer, og de frivillige bidrar i mange andre arrangementer og aktiviteter her på seniorsenteret.

Sagene Seniorsenter har ca. 70 frivillige som er med å bidrar til senterets drift.

Alle setter stor pris på alt arbeidet de frivillige gjør, både seniorsenteret, beboere, pårørende, brukere og kommune.

 

 

Astri (resepsjonen) og Reidun (kafeteriaen)

i meget sprettent humør på årets frivilligtur.

 

Akkurat nå er vi i behov av nye frivillige 
Som frivillig deltar du i et sosialt og hyggelig miljø og utfører arbeid tilpasset deg og dine ønsker. Du vil i tillegg bli invitert med på turer og andre hyggelige arrangementer for våre frivillige. De dagene du jobber får du gratis mat.

* Vi er i behov av 2 frivillige til vår populære kafeteria der du kan bistå med å stå i kassen, her snakker du med hyggelige folk og jobber sammen med kjøkkenpersonalet. Arbeidstid og dine muligheter for å jobbe avtales nærmere.

* Sagene Seniorsenter utleverer mat til beboere i Sagene bydel, her trenger vi 1-2 personer som kan levere mat. Rutene er forskjellige, og varierer i avstand.

* På seniorsenteret har vi en resepsjon som er åpen fra 09 – 15 mandag til fredag. Her trenger vi gjerne 1 ny frivillig fra høsten av som kan jobbe en dag i uken (eller så ofte du har mulighet, vi kan tilpasse oss), du vil bli sikret god opplæring, et godt arbeidsmiljø og støttende frivillige og ansatte på senteret. Oppgavene er å ta telefoner, veilede personer, besvare spørsmål om senteret med bl.a. aktivitetstilbudet vårt samt kafeteriaen.

Er du interessert i en eller flere av disse oppgavene, kjenner du noen du tror kan passe til å være frivillig, eller bare synes Sagene Seniorsenter høres spennende ut – ta kontakt med resepsjonen på 22 22 80 07 eller daglig leder Robert på 94 14 75 99 eller e-post: robert@sageneseniorsenter.no